Support"ICTwijs, één vast aanspreekpunt voor al uw ICT vraagstukken."

 

Over ICTwijs

ICTwijs is een eenmans bedrijf, gevestigd in Twello, Gelderland. De onderneming is ontstaan uit liefde voor het vak en vraag naar expertise op het gebied van ICT. Mede doordat het een deeltijd baan is, hanteer ik een zeer gunstige prijskwaliteit verhouding, waarbij fulltime support gewaarborgd is via ICT partners.

De woensdagen, de avonden en in het weekend werk ik voor ICTwijs. Daarnaast werk ik bij Saxion, in een team van IT specialisten. Dit is voor mij een ideale combinatie. De ervaring en de kennis bij het ene bedrijf wordt gedeeld bij de andere.
80% werk ik vanaf afstand en doordat ik 's avonds en in het weekend werk (tegen hetzelfde tarief), geeft dit voordelen voor u. Uw bedrijf wordt immers minimaal onderbroken door ICT werkzaamheden.
De vraag die (nieuwe) klanten mij wel eens stellen: wat bij calamiteiten op andere dagen dan de woensdag.
Dan zal ICTwijs u zo snel mogelijk proberen te helpen, maar mocht ik niet direct bij u langs kunnen komen, dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een van de ICT partners. ICTwijs heeft speciale afspraken gemaakt met zijn partner ICT collega's, zodat u een extra vangnet heeft.

Een van de partners is Boeve ICT:  info@boeveict.nl of via tel: 06- 19178007.

In 2008 is ICTwijs gestart en hoewel spoedvragen zeer weinig voorkomen is tot op heden niet voorgekomen dat er bij een calamiteit geen snelle en adequate oplossing was. Klanten geven aan zeer tevreden te zijn met support en de dienstverlening.

 

Contactinformatie

ICTwijs

Achter 't Holthuis 34

7391 TN Twello

Tel: 06 - 38812310

E-mail: info@ictwijs.nl

Teruggebeld worden?

Indien u teruggebeld wilt worden kunt u hieronder uw telefoonnummer achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Offerte & Informatie

Een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vul hiervoor ons contactformulier in.