Diensten"ICTWijs staat voor centralisatie, uniformiteit en kwaliteit"

Systeembeheer

Om uw systemen volledig operationeel te houden is het van belang dat netwerken en server systemen goed zijn ingericht. Hierbij staat centralisatie, uniformiteit en kwaliteit voorop.

Wanneer ICTwijs van een andere IT-leverancier het netwerk overneemt, kom ik vaak tegen dat de klant geen grip heeft op de ICT en dat het ontbroken heeft aan technische kennis en communicatie.Goede communicatie en wederzijds vertrouwen is van essentieel belang voor een samenwerking.

Gaat u met ICTwijs in zee, dan worden de pijnpunten inzichtelijk gemaakt. In de praktijk hebben we dan de eerste periode waarschijnlijk intensief contact om de punten weer op de i te zetten. Maar als het eenmaal op de rit is dan wordt vaak de beheer last en onderhoud minimaal. Daarnaast zult u zien dat de betrokkenheid groot is en de reactie tijd snel ondanks een beperkte support, zie kopje support.

Consultancy

Elke leverancier heeft natuurlijk het beste product tegen de aantrekkelijkste prijs. Maar voor u is het lastig om een goede keuze te maken in de juiste ICT diensten. ICTwijs kan u een onafhankelijk advies geven, ongeacht waar u de dienst wilt afnemen.

Bijvoorbeeld: U wilt u server niet meer bij u op de zaak maar in de CLOUD (extern). Tal van leveranciers bieden u mooie oplossingen en u ziet door de bomen het bos niet meer. ICTwijs kan uw technische partner worden, waarbij we samen de juiste keuze gaan bepalen.

Hardware

ICTwijs heeft toegang tot de grootste distributie leveranciers voor hard en software. De hardware en software worden tegen scherpe prijzen aangeboden.

Afbeelding hardware distributeurs

Software

Softwarelicenties bestaan vaak uit ingewikkelde regels en procedures. Elk licentieprogramma kent zijn eigen regels, prijzen en upgrademogelijkheden. ICtwijs levert licentie advies op basis van uw situatie.

Afbeelding software distributeurs

Contactinformatie

ICTwijs

Achter 't Holthuis 34

7391 TN Twello

Tel: 06 - 38812310

E-mail: info@ictwijs.nl

Teruggebeld worden?

Indien u teruggebeld wilt worden kunt u hieronder uw telefoonnummer achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Offerte & Informatie

Een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vul hiervoor ons contactformulier in.